Over Mooz

MOOZ
Een ambachtelijk en duurzaam merk, waarin wij handgemaakte kleding produceren.
Elk stuk dat wij creëren, vertelt een verhaal van authenticiteit en stijl. Bij Mooz streven we ernaar om unieke kledingstukken te bieden die opvallen in elke menigte. Onze ontwerpen brengen casual-chique en streetwear moeiteloos samen, waarbij comfort en elegantie hand in hand gaan.
 
Verhaal achter de kleding
 
Mooz is geboren uit een liefde voor mode en design, ontstaan tijdens mijn studie Modevormgeving aan de Vogue Academie. Bewust van de uitdagingen in de kledingindustrie besloot ik het anders te doen. Bij Mooz ligt de focus op:
  • ontwerpen en produceren in Nederland.
  • handgemaakte items onder eerlijke werkomstandigheden.
  • gebruik van hoogwaardige stoffen.
  • beperkte oplages om overproductie te voorkomen. 
Bij Mooz omarmen we niet alleen stijl, maar ook verantwoordelijkheid. Zodat jij met trots en plezier onze items draagt. Tijdloze ontwerpen die je jaar na jaar blijft koesteren als je 'forever favorite'.

 

Missie

Een steentje bij willen dragen aan een betere wereld en een liefde voor mode, dat moet in de ogen van Mooz samen kunnen.

Mooz is voor de vrouw die zich mooi en zelfverzekerd voelt en daarmee  bewust is met wat er in de mode industrie speelt.

Wij rijken je de hand om zo een min mogelijke impact te maken op het gebied van mode, jij hoeft ‘m alleen nog maar te pakken. Wij maken samen het verschil!

 
 

Visie

Positiviteit delen en het harde werk van een klein bedrijf laten zien door 100% transparant te zijn naar jullie, is niet alleen onze missie, maar ook onze belofte. Bij Mooz zijn we trots op onze openheid en betrokkenheid.